Om Talarforum

Talarforum är en oberoende talarförmedling. Det betyder att vi hjälper våra kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för just deras tillfälle. Ingen av de personer vi förmedlar är anställda av oss. Det är ett medvetet val då vi vill ha fullständig frihet att förmedla den som matchar dina krav bäst. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas till varje tillfälle.

Vår passion och drivkraft är att sprida kunskap genom inspiration och det gör vi genom att förmedla rätt person till rätt plats. Vi utgår alltid från era förutsättningar och rekommenderar dem som passar ert tillfälle, tema, publik och budget bäst. Vi har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, moderatorer, konferencierer, underhållare och inspiratörer.

Talarforum grundades 1995 och ingår tillsammans med Speakersforum Finland, Talerforum Norge och Taleforum Danmark i koncernen TF Group som har ca 60 anställda.

Att hitta rätt föreläsare blir enkelt med oss. Låt oss hjälpa dig hitta rätt talare!

Varför boka via Talarforum?

När du anlitar oss på Talarforum får du personlig hjälp från tanke till genomförande och du får tillgång till vår samlade erfarenhet och breda nätverk.

Utifrån era förutsättningar och mål hjälper vi er att hitta rätt talare. Både föreläsare och ämne skräddarsys och anpassas efter tillfälle. Priset på föreläsare varierar, från ca 15 000 kronor upp till över hundratusen kronor. Vi har tusentals föreläsare i alla prisklasser och hjälper dig att hitta någon som passar både din budget, tillfälle och publik.

Det kostar inte extra att anlita en talare via Talarforum, men du får kvalitet, trygghet och det sparar dig tid. Vi förmedlar ingen som vi inte tagit ett flertal referenser på eller personligen utvärderat. Alla föreläsningar utvärderas för att du som kund alltid ska få kvalitetsföreläsare med toppbetyg.

Ytterligare ett steg i processen för att kunna erbjuda dig som kund det bästa har vi flera auditions varje vecka. Vi tittar på hundratals föreläsningar varje år för att hålla oss uppdaterade på både aktuella ämnen och föreläsare. Det blir med åren en stor erfarenhet av det som är bra och mindre bra, vad som går hem och inte. För oss är detta livsviktigt, det är denna erfarenhet som är vår unika kompetens.

Vi berättar gärna mer. Ring, maila eller chatta med oss, vad som passar dig bäst.

Talargaranti -tryggt, säkert och sparar dig tid

Du som kund ska känna dig trygg från början till slut, det är oerhört viktigt för oss på Talarforum. Vi vet hur stressande det kan vara att anordna ett evenemang eller möte, därför är vi med dig hela vägen.

Du kan alltid kontakta oss, vi finns tillgängliga och svarar gärna på frågor och funderingar under hela processen. Du når oss via mail, telefon eller chatt, det som passar dig bäst.

En viktig faktor till att våra kunder alltid känner sig trygga är vår talargaranti. Det betyder att vi ersätter med en likvärdig talare om något skulle inträffa och personen inte kan närvara på evenemanget. Exempelvis sjukdom, inställd flyg- eller tågtrafik eller något annat oförutsett som gör att föreläsaren inte kan medverka. Detta kan vi erbjuda tack vara vårt oerhört breda kontaktnätverk och personalstyrka.

Du får också direktkontakt med föreläsaren eller moderatorn ni anlitat för att stämma av innan ert evenemang. Vi har redan då uppdaterat föreläsaren på vilka ni är, syftet och målet med uppdraget. Vi har ett nära och bra samarbete med våra föreläsare och är ofta föreläsarens största kund.

Du behöver alltså bara kontakta oss så gör vi jobbet åt dig. Vi söker igenom marknaden efter lämpliga kandidater utifrån era önskemål och krav. Vi kontrollerar tillgänglighet och datum för talaren, hanterar det administrativa med att skriva avtal och bekräftelser. Vi informerar även talaren om vilka ni är och vad ert mål och syfte med evenemanget och vad ni vill uppnå.

Varför boka en föreläsare?

Att anlita en föreläsare eller moderator förstärker budskapet och säkerställa att åhöraren tar till sig informationen. Föreläsaren genomför, utifrån era behov, föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier. Det kan handla om teambuildning, kommunikation, hälsa, digitalisering, psykisk ohälsa, inspiration m.m.

Föreläsare bokas både vid interna och externa evenemang och vidareutbildningar. Vanliga tillfällen är kick-off, ledningsgruppsmöte, produktlansering, julfest, utbildning, personalmöte och många, många fler.

Säkerställ att budskapet förmedlas på bästa sätt, ge organisationen en vitamininjektion och se till att det inte bara blir ännu ett möte - boka en extern föreläsare. Det samlar människor, underlättar kommunikation och tydliggör mål och riktning.

Vi hjälper dig hela vägen!

Hur bokar jag en föreläsare?

Det finns flera sätt att boka en föreläsare på. Du får en tanke om att anlita en föreläsare eller kanske till och med i uppgift att anlita en extern föreläsare. Då kan du antingen gå klicka på knappen boka talare här på vår hemsida så kontaktar vi dig eller så ringer, mejlar eller chattar du bara med oss och beskriver din tanke eller uppgift. Du behöver inte ha något färdigt koncept, ämne eller namn i tankarna, det löser vi tillsammans. Vi hjälper dig att formulerar målsättning, budgetramar, datum och andra praktiska detaljer för att vi ska kunna hitta rätt för just er.

Matchning - vi startar sökprocessen där vi söker i vår databas, i vårt erfarenhetsmaterial och konsulterar våra kollegor, allt för att hitta så rätt som möjligt. Vi kontaktar även potentiella kandidater som vi tror skulle passa ert evenemang.

Återkoppling – Du får återkoppling från oss med olika alternativ på talare/utbildare/experter/inspiratörer som vi diskuterar tillsammans. Om du vill gå vidare med ett alternativ hjälper vi dig med det praktiska kring kontraktsskrivande och avtal.

När du anlitar oss på Talarforum får du personlig hjälp från tanke till genomförande och du får tillgång till vår samlade erfarenhet och breda nätverk.

Förberedelser - Vi ser till att talaren är informerad om er och ert evenemang och återkopplar till er inför evenemanget, ni kan gå igenom önskemål och detaljer.

Genomförande – Talaren genomför uppdraget enligt era önskemål.
Utvärdering - Efter genomfört uppdrag utvärderar vi tillsammans resultatet, både talarens insats men även vår insats på Talarforum. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och lyssnar gärna på våra kunder.

Vi hjälper dig hela vägen, med oss blir det enkelt att boka föreläsare.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta